LOGIN
  SUCHE
  

DEUTSCHE CHARTS 
AIRPLAY CHARTS 
SUCHE 
REVIEWS 
EUROV. SONG CONTEST 
MUSIC DIRECTORY 
NEUESTE REVIEWS
 
FORUM
ABBA Teil 1
Chart-History Singles D-GB-USA mit S...
Ich suche einen Song please help me
Deutsche Rundfunk Hitparade "Schallp...
50 Top Hits aus Zeitschrift Münzauto...
40 letzte Themen

 
CHAT
Momentan niemand im Chat.
Bitte logge Dich ein oder melde Dich als neuen User an für den Chat!

 
1006 Besucher und 41 Member online
Members: 392414, 80s4ever, alleyt1989, Alxx, bavolbavol, carofred, chartgeek241, Chartsfohlen, christian1980, Crazy Chris, Daniel.esc, drogida007, EPOS49, freemanmala, gailcarlyle, Hijinx, hirkenhagelij, Hitparadenfan, klamar, Laclasssss, Lefteris, libertas, Lillebroar, Lilli 1, milanesi62, miranda10, Pacadi, Phil, Rewer, Snoopy, southpaw, SportyJohn, stonedonkey, swiftie, tabloidjunkie007, Uebi, ultrat0p, VNN, Voyager2, Warthog, Werner

HOMEFORUMKONTAKT

JIMMY FREY
1 Fan
Fans anzeigen

Fan werden


DISCOGRAPHIE JIMMY FREY
Discographie Singles

TitelLabelRelease
Ik weet het welPhilips1966
NiemandPhilips1966
Dans weer met mijPhilips1966
Ik geloofPhilips03.1967
Als 't ware rozen zijnPhilips06.1967
Moeder (ik heb misdaan)Philips09.1967
Jij bent een droom voor overdagPhilips1967
Zo mooi, zo blond en zo alleenPhilips06.1968
ZaterdagPhilips09.1968
Als een kus naar tranen smaaktPhilips12.1968
Goodbye My LovePhilips07.1969
Hier is mijn hartPhilips10.1969
Het meisje zonder naamPhilips01.1970
Duw een beetje (Er kan er nog altijd eentje bij)Philips04.1970
Rozen voor SandraPhilips10.1970
Une rose pour SandraPhilips1970
Laat mij alleenPhilips03.1971
Rosen für SandraAriola05.1971
Meisje van mijn levenPhilips08.1971
In CefaluPhilips11.1971
Rosas a SandraExit / Ekipo1971
AngelicaPhilips04.1972
Blijf bij mij de hele nachtPhilips08.1972
Ogen kunnen niet liegenPhilips11.1972
Een groot gelukPhilips07.1973
'k Zoek een meisjePhilips10.1973
Niemand weet hoeveel ik van je houPhilips01.1974
Pappie nummer tweePhilips07.1974
Ik heb een groot verdrietPhilips10.1974
(Ze noemen mij) Een playboyPhilips03.1975
De smaak van je lippenPhilips08.1975
Naar de zevende hemelPhilips03.1976
Je sluit je ogen niet meerPhilips06.1976
Fille d'amour / Als de kinderen slapen zijnPhilips11.1976
Je kan geen veren plukken van een kikkerPhilips06.1977
Elvis ForeverPhilips10.1977
Een ring voor SylviaPhilips03.1978
Leven als God in FrankrijkPhilips09.1978
Jong, zo jongGIP04.1979
SaragossaPolydor10.1979
Yet, I KnowMamicha04.1980
I Don't Know Why I Love You, But I DoMamicha10.1980
WeekendPolydor12.1981
Met je zorgen zit je alleenMamicha1981
Let Me Into Your LifeMamicha1981
Het gezicht van een clownPolydor03.1982
Met wat gelukPolydor09.1982
SubstitutePolydor04.1983
Speelbal nummer 2Sky09.1983
Er is nog zoveel niet verlorenTelstar12.1983
40 jaarPhilips05.1984
Mon amour, voor ons allebeiPhilips10.1984
Gebroken hartPhilips03.1985
Luna luna luna luPhilips1985
Europe Europe (Jimmy Frey And The Frey Free Kids)Carrere1986
Lazy MaryCNR1988
Zing van de liefdeLucky Stars1988
Vrijen met jouPyramid1989
Samen levenPhilips10.1989
Droom met me meePhilips02.1990
Hits van toenPhilips06.1990
Een parel van een vrouwTraube16.05.2011
Harten kennen geen geheimenUniversal14.04.2014
 
Discographie Alben - Studio

TitelLabelRelease
Jimmy Frey [1967]Philips1967
Jimmy Frey [1968]Philips1968
Jimmy Frey [1969]Philips1969
Jimmy Frey [1970]Philips1970
Jimmy Frey [1971]Philips1971
Playboy JimmyPhilips1975
Jimmy FreyPhilips1977
I Don't Know Why I Love You, But I DoMamicha1980
Samen levenPhilips1990
Luister naar je hartPhilips1992
30 jaar liefde en krachtRainbow1994
 
Discographie Alben - Best Of

TitelLabelRelease
Jimmy's RomantiekPhilips1971
10 jaar Jimmy Frey - 16 grootste suksessenPhilips1975
Voor jou...Philips1986
De grootste successenPhilips1989
Het beste van - Master seriePhilips19.05.1997
Zo mooi, zo blond en zo alleenUniversal28.06.2002
Goud van hierARS29.05.2009
Jimmy Frey 75Universal14.04.2014
 
SONGS VON JIMMY FREY
Sortierung: Titel | Jahr
1963
Soufflé
1966
Dans weer met mij
Ik weet het wel
Niemand
Schenk me je vertrouwen
1967
Aan de overkant
Als 't ware rozen zijn
Ik geloof
Jessica Louise
Jij bent een droom voor overdag
Jij hoort bij mij
Moeder (ik heb misdaan)
Probeer me niets wijs te maken
Vlaamse meisjes zijn zo lief
1968
Als een kus naar tranen smaakt
De zevende hemel
Geen paniek
Happy Music
Hush
In m'n droom
Met m'n ogen half dicht
Negen keer op tien
Nu of nooit
Vlaamse meisjes
Zaterdag
Zo mooi, zo blond en zo alleen
Zo ver weg van m'n thuis
1969
Dubbel spel
Een doodgewone dag
Eenmaal blauw, eenmaal grauw
Eenzaam oudje
Eerste liefde
Goodbye My Love
Groene appeltjes
Hier is mijn hart
Kijk in de spiegel
Stop
1970
Besser zu früh als zu spät
Beter te vroeg dan te laat
Duw een beetje (Er kan er nog altijd eentje bij)
Eva's pakje
Het meisje zonder naam
Ik ben een harlekijn
Ik ben maar een man
In elk hart valt eens een liefdetraan
Kniel
Rosen für Sandra
Rozen voor Sandra
Une rose pour Sandra
Waar de zon schijnt
Wat doe ik in die stad
Wat voor een gek denk je dat ik ben
Zeg niet vaarwel
1971
Een Vlaming drinkt bier
Geen geluk zonder jou
In Cefalu
Kom wat dichter bij mij
Laat mij alleen
Laat mij tot steen vergaan
Liefde laat zich niet leiden
Meisje van mijn leven
Onschuld
Rosas a Sandra
Voor eens en voor altijd
Wat ik niet weet doet mij geen pijn
Yo soy de carne y hueso
1972
Angelica
Blijf bij mij de hele nacht
De trein naar eenderwaar
En de wereld mag het weten
Houdt de dief
Ogen kunnen niet liegen
1973
Een groot geluk
Gisteren is voorbij
'k Zoek een meisje
Niemand weet hoeveel ik van je hou
Stuur mij geen rozen
Wat zou Jezus doen
Yo te quiero Maria
1974
Eenzaam zijn
Ik heb een groot verdriet
Ik hou van jou (Na na na)
Pappie nummer twee
1975
(Ze noemen mij) Een playboy
De smaak van je lippen
Maria, Maria
Van bedelaar tot koning
Vriendelijk van jou
1976
Als de kinderen slapen zijn
Donder, regen en bliksem
Je sluit je ogen niet meer
'k Had er geen idee van
Naar de zevende hemel
1977
Elvis Forever
Fille d'amour
Is dromen voor ons beiden verboden?
Je kan geen veren plukken van een kikker
Je kan het niet geloven
Wat zou Jezus doen?
1978
Demona
Een ring voor Sylvia
Eenzaam in Hollywood
Leven als God in Frankrijk
1979
In onze stad
Jong, zo jong
Met je zorgen zit je alleen
Saragossa
1980
Accustomed To Your Eyes
Can't Live Without You
I Don't Know Why I Love You, But I Do
I Fell In Love With You
I Will
Let Me Into Your Life
Stay With Me
The Old Sailor
Yet, I Know
1981
Voor 't eerst in 't leven
Weekend
1982
Het gezicht van een clown
Met wat geluk
Mijn liefdesuren zijn vrij
1983
De stad
Er is nog zoveel niet verloren
Fool Number 2
Hello Darling
Speelbal nummer 2
Substitute
1984
40 jaar
Mon amour, voor ons allebei
Quarante ans
1985
Gebroken hart
Kleine meid
Luna luna luna lu
1986
Europe Europe (Jimmy Frey And The Frey Free Kids)
1988
Een vriend
Lazy Mary
Zing van de liefde
1989
Samen leven
Vrijen met jou
1990
Chopin
De fatale flater
De oude man
Droom met me mee
Hits van toen
Houden van jou
Niemand anders dan jij
Salome
Weer gelukkig zijn
1991
Stop de wereld
1992
Geen ogen zijn zo blauw
Haiti Maite
Het verlangen naar jou
Ik kan niet meer zonder jou
Luister naar je hart
Maar met jou
Niets is meer hopeloos
Vrij genoeg vannacht
Zeg niet wat je voelt
1993
Jimmy's Gouden Medley
1994
Als de Noordzee bruist
De liefde blijft een kracht
Heist aan Zee 1951
Ik wacht tot het donker wordt
Kon ik het maar
Laat ons vergeven en vergeten
Nieuwe liefde, nieuwe dromen
Onze wereld
Ooit komt de dag
Samen kijken naar de horizon
Vergeet niet dat je leeft
Verloren is mijn hart
2011
Een parel van een vrouw
2013
Kom dans Marie
2014
Harten kennen geen geheimen

n/a
Elle t'aime
Eva (Een kind van deze tijd)
Neem mijn hand
ALBEN VON JIMMY FREY
10 jaar Jimmy Frey - 16 grootste suksessen
30 jaar liefde en kracht
De grootste successen
Goud van hier
Het beste van - Master serie
I Don't Know Why I Love You, But I Do
Jimmy Frey
Jimmy Frey [1967]
Jimmy Frey [1968]
Jimmy Frey [1969]
Jimmy Frey [1970]
Jimmy Frey [1971]
Jimmy Frey 75
Jimmy's Romantiek
Luister naar je hart
Playboy Jimmy
Samen leven
Voor jou...
Zo mooi, zo blond en zo alleen
DIE BESTBEWERTETEN SONGS VON JIMMY FREY
Alle Songs mit mindestens 5 Reviews werden für diese Liste gezählt.
TitelReviewsDurchschnitt
Zo mooi, zo blond en zo alleen84.88
Yet, I Know144.5
Saragossa114.27
Rozen voor Sandra84.25
I Don't Know Why I Love You, But I Do54.2
Harten kennen geen geheimen63.83
Niemand weet hoeveel ik van je hou63.83
Ik geloof62.83
DIE BEKANNTESTEN SONGS VON JIMMY FREY
Alle Songs mit mindestens 5 Reviews werden für diese Liste gezählt.
TitelReviewsDurchschnitt
Yet, I Know144.5
Saragossa114.27
Zo mooi, zo blond en zo alleen84.88
Rozen voor Sandra84.25
Niemand weet hoeveel ik van je hou63.83
Harten kennen geen geheimen63.83
Ik geloof62.83
I Don't Know Why I Love You, But I Do54.2


Copyright © 2018 Hung Medien. Design © 2003-2018 eMedia Jungen. Alle Rechte vorbehalten. Impressum
Page was generated in: 0.23 seconds