LOGIN
  SUCHE
  

DEUTSCHE CHARTS 
AIRPLAY CHARTS 
SUCHE 
REVIEWS 
EUROV. SONG CONTEST 
MUSIC DIRECTORY 
NEUESTE REVIEWS
 
FORUM
Aktuelle 50
!! Suche, Hilfe, Musik & Chart Platz...
Chart-History Singles D-GB-USA mit S...
ABBA Teil 1
Sehr sehr wichtig!
40 letzte Themen

 
CHAT
Momentan niemand im Chat.
Bitte logge Dich ein oder melde Dich als neuen User an für den Chat!

 
253 Besucher und 13 Member online
Members: artistry, Bearcat, ceriMar, entorresokath, Groomy, HolgerHeidt, Meglos, RentnerHD, samuSaTr, TravD, Trekker, ul.tra, vmgeert

HOMEFORUMKONTAKT

JIMMY FREY
1 Fan
Fans anzeigen

Fan werden


DISCOGRAPHIE JIMMY FREY
Discographie Singles

TitelLabelRelease
Ik weet het welPhilips1966
NiemandPhilips1966
Dans weer met mijPhilips1966
Ik geloofPhilips03.1967
Als 't ware rozen zijnPhilips06.1967
Moeder (ik heb misdaan)Philips09.1967
Jij bent een droom voor overdagPhilips1967
Zo mooi, zo blond en zo alleenPhilips06.1968
Zaterdag / De zevende hemelPhilips09.1968
Als een kus naar tranen smaaktPhilips12.1968
Goodbye My LovePhilips07.1969
Hier is mijn hartPhilips10.1969
Het meisje zonder naamPhilips01.1970
Duw een beetje (Er kan er nog altijd eentje bij)Philips04.1970
Rozen voor SandraPhilips10.1970
Une rose pour SandraPhilips1970
Laat mij alleenPhilips03.1971
Rosen für SandraAriola05.1971
Meisje van mijn levenPhilips08.1971
In CefaluPhilips11.1971
Rosas a SandraExit / Ekipo1971
AngelicaPhilips04.1972
Blijf bij mij de hele nachtPhilips08.1972
Ogen kunnen niet liegenPhilips11.1972
Een groot gelukPhilips07.1973
'k Zoek een meisjePhilips10.1973
Niemand weet hoeveel ik van je houPhilips01.1974
Pappie nummer tweePhilips07.1974
Ik heb een groot verdrietPhilips10.1974
(Ze noemen mij) Een playboyPhilips03.1975
De smaak van je lippenPhilips08.1975
Naar de zevende hemelPhilips03.1976
Je sluit je ogen niet meerPhilips06.1976
Fille d'amour / Als de kinderen slapen zijnPhilips11.1976
Je kan geen veren plukken van een kikkerPhilips06.1977
Elvis ForeverPhilips10.1977
Een ring voor SylviaPhilips03.1978
Leven als God in FrankrijkPhilips09.1978
Jong, zo jongGIP04.1979
SaragossaPolydor10.1979
Yet, I KnowMamicha04.1980
I Don't Know Why I Love You, But I DoMamicha10.1980
WeekendPolydor12.1981
Met je zorgen zit je alleenMamicha1981
Let Me Into Your LifeMamicha1981
Het gezicht van een clownPolydor03.1982
Met wat gelukPolydor09.1982
SubstitutePolydor04.1983
Speelbal nummer 2Sky09.1983
Er is nog zoveel niet verlorenTelstar12.1983
40 jaarPhilips05.1984
Mon amour, voor ons allebeiPhilips10.1984
Gebroken hartPhilips03.1985
Luna luna luna luPhilips1985
Europe Europe (Jimmy Frey And The Frey Free Kids)Carrere1986
Lazy MaryCNR1988
Zing van de liefdeLucky Stars1988
Vrijen met jouPyramid1989
Samen levenPhilips10.1989
Droom met me meePhilips02.1990
Hits van toenPhilips06.1990
Een parel van een vrouwTraube16.05.2011
Harten kennen geen geheimenUniversal14.04.2014
 
Discographie Alben - Studio

TitelLabelRelease
Jimmy Frey [1967]Philips1967
Jimmy Frey [1968]Philips1968
Jimmy Frey [1969]Philips1969
Jimmy Frey [1970]Philips1970
Jimmy Frey [1971]Philips1971
Playboy JimmyPhilips1975
Jimmy FreyPhilips1977
I Don't Know Why I Love You, But I DoMamicha1980
Samen levenPhilips1990
Luister naar je hartPhilips1992
30 jaar liefde en krachtRainbow1994
 
Discographie Alben - Best Of

TitelLabelRelease
Jimmy's RomantiekPhilips1971
10 jaar Jimmy Frey - 16 grootste suksessenPhilips1975
Voor jou...Philips1986
De grootste successenPhilips1989
Het beste van - Master seriePhilips19.05.1997
Zo mooi, zo blond en zo alleenUniversal28.06.2002
Goud van hierARS29.05.2009
Jimmy Frey 75Universal14.04.2014
Vlaamse klassiekersUniversal24.08.2018
 
SONGS VON JIMMY FREY
Sortierung: Titel | Jahr
(Ze noemen mij) Een playboy
40 jaar
Aan de overkant
Accustomed To Your Eyes
Als de kinderen slapen zijn
Als de Noordzee bruist
Als een kus naar tranen smaakt
Als 't ware rozen zijn
Angelica
Besser zu früh als zu spät
Beter te vroeg dan te laat
Blijf bij mij de hele nacht
Can't Live Without You
Chopin
Dans weer met mij
De fatale flater
De liefde blijft een kracht
De oude man
De smaak van je lippen
De stad
De trein naar eenderwaar
De zevende hemel
Demona
Donder, regen en bliksem
Droom met me mee
Dubbel spel
Duw een beetje (Er kan er nog altijd eentje bij)
Een doodgewone dag
Een groot geluk
Een parel van een vrouw
Een ring voor Sylvia
Een Vlaming drinkt bier
Een vriend
Eenmaal blauw, eenmaal grauw
Eenzaam in Hollywood
Eenzaam oudje
Eenzaam zijn
Eerste liefde
Elle t'aime
Elvis Forever
En de wereld mag het weten
Er is nog zoveel niet verloren
Europe Europe (Jimmy Frey And The Frey Free Kids)
Eva (Een kind van deze tijd)
Eva's pakje
Fille d'amour
Fool Number 2
Gebroken hart
Geen geluk zonder jou
Geen ogen zijn zo blauw
Geen paniek
Gisteren is voorbij
Goodbye My Love
Groene appeltjes
Haiti Maite
Happy Music
Harten kennen geen geheimen
Heist aan Zee 1951
Hello Darling
Het gezicht van een clown
Het meisje zonder naam
Het verlangen naar jou
Hier is mijn hart
Hits van toen
Houden van jou
Houdt de dief
Hush
I Don't Know Why I Love You, But I Do
I Fell In Love With You
I Will
Ik ben een harlekijn
Ik ben maar een man
Ik geloof
Ik heb een groot verdriet
Ik hou van jou (Na na na)
Ik kan niet meer zonder jou
Ik wacht tot het donker wordt
Ik weet het wel
In Cefalu
In elk hart valt eens een liefdetraan
In m'n droom
In onze stad
Is dromen voor ons beiden verboden?
Je kan geen veren plukken van een kikker
Je kan het niet geloven
Je sluit je ogen niet meer
Jessica Louise
Jij bent een droom voor overdag
Jij hoort bij mij
Jimmy's Gouden Medley
Jong, zo jong
'k Had er geen idee van
'k Zoek een meisje
Kijk in de spiegel
Kleine meid
Kniel
Kom dans Marie
Kom wat dichter bij mij
Kon ik het maar
Laat mij alleen
Laat mij tot steen vergaan
Laat ons vergeven en vergeten
Lazy Mary
Let Me Into Your Life
Leven als God in Frankrijk
Liefde laat zich niet leiden
Luister naar je hart
Luna luna luna lu
Maar met jou
Maria, Maria
Meisje van mijn leven
Met je zorgen zit je alleen
Met m'n ogen half dicht
Met wat geluk
Mijn liefdesuren zijn vrij
Moeder (ik heb misdaan)
Mon amour, voor ons allebei
Naar de zevende hemel
Neem mijn hand
Negen keer op tien
Niemand
Niemand anders dan jij
Niemand weet hoeveel ik van je hou
Niets is meer hopeloos
Nieuwe liefde, nieuwe dromen
Nu of nooit
Ogen kunnen niet liegen
Onschuld
Onze wereld
Ooit komt de dag
Pappie nummer twee
Probeer me niets wijs te maken
Quarante ans
Rosas a Sandra
Rosen für Sandra
Rozen voor Sandra
Salome
Samen kijken naar de horizon
Samen leven
Saragossa
Schenk me je vertrouwen
Soufflé
Speelbal nummer 2
Stay With Me
Stop
Stop de wereld
Stuur mij geen rozen
Substitute
The Old Sailor
Une rose pour Sandra
Van bedelaar tot koning
Vergeet niet dat je leeft
Verloren is mijn hart
Vlaamse meisjes
Vlaamse meisjes zijn zo lief
Voor eens en voor altijd
Voor 't eerst in 't leven
Vriendelijk van jou
Vrij genoeg vannacht
Vrijen met jou
Waar de zon schijnt
Wat doe ik in die stad
Wat ik niet weet doet mij geen pijn
Wat voor een gek denk je dat ik ben
Wat zou Jezus doen
Wat zou Jezus doen?
Weekend
Weer gelukkig zijn
Yet, I Know
Yo soy de carne y hueso
Yo te quiero Maria
Zaterdag
Zeg niet vaarwel
Zeg niet wat je voelt
Zing van de liefde
Zo mooi, zo blond en zo alleen
Zo ver weg van m'n thuis
ALBEN VON JIMMY FREY
10 jaar Jimmy Frey - 16 grootste suksessen
30 jaar liefde en kracht
De grootste successen
Goud van hier
Het beste van - Master serie
I Don't Know Why I Love You, But I Do
Jimmy Frey
Jimmy Frey [1967]
Jimmy Frey [1968]
Jimmy Frey [1969]
Jimmy Frey [1970]
Jimmy Frey [1971]
Jimmy Frey 75
Jimmy's Romantiek
Luister naar je hart
Playboy Jimmy
Samen leven
Vlaamse klassiekers
Voor jou...
Zo mooi, zo blond en zo alleen
DIE BESTBEWERTETEN SONGS VON JIMMY FREY
Alle Songs mit mindestens 5 Reviews werden für diese Liste gezählt.
TitelReviewsDurchschnitt
Zo mooi, zo blond en zo alleen84.88
Yet, I Know144.5
Saragossa104.5
Rozen voor Sandra84.25
I Don't Know Why I Love You, But I Do54.2
Harten kennen geen geheimen63.83
Niemand weet hoeveel ik van je hou63.83
Ik geloof62.83
DIE BEKANNTESTEN SONGS VON JIMMY FREY
Alle Songs mit mindestens 5 Reviews werden für diese Liste gezählt.
TitelReviewsDurchschnitt
Yet, I Know144.5
Saragossa104.5
Zo mooi, zo blond en zo alleen84.88
Rozen voor Sandra84.25
Niemand weet hoeveel ik van je hou63.83
Harten kennen geen geheimen63.83
Ik geloof62.83
I Don't Know Why I Love You, But I Do54.2


Copyright © 2018 Hung Medien. Design © 2003-2018 eMedia Jungen. Alle Rechte vorbehalten. Impressum
Page was generated in: 0.28 seconds