LOGIN
  SUCHE
  

DEUTSCHE CHARTS 
AIRPLAY CHARTS 
SUCHE 
REVIEWS 
EUROV. SONG CONTEST 
MUSIC DIRECTORY 
NEUESTE REVIEWS
 
FORUM
ABBA Teil 1
Hitparade aus "Rocky"
ESC-Fanclub
Deutsche Musicassetten Hitparade "Sc...
50 Top Hits aus Zeitschrift Münzauto...
40 letzte Themen

 
CHAT
Momentan niemand im Chat.
Bitte logge Dich ein oder melde Dich als neuen User an für den Chat!

 
773 Besucher und 25 Member online
Members: Alxx, Bearcat, drogida007, ericwyns, Frank213, frutsy, Hijinx, hugibaz, jambi, jvh54, klamar, martine.vanhoorde@skynet.be, meikel731, oldiefan1, Phil, Pottkind, Rootje, Snoopy, Steffen Hung, szeged, SZUNGYUS, vancouver, Voyager2, Widmann1, ziegenfutter

HOMEFORUMKONTAKT

FRANK & MIRELLA
0 Fans
Fan werden


DISCOGRAPHIE FRANK & MIRELLA
Discographie Singles

TitelLabelRelease
Met jou alleenImperial1972
Verliefd, verloofd, getrouwdImperial1973
Cher amiImperial1973
Op dat pleinEMI1974
Niemand andersImperial1974
Mexico oh MexicoImperial1974
Morgen, morgen, nur nicht heuteEmidisc1975
M'n hart doet boemEMI Holland1975
De deur staat altijd openEMI Holland1976
AmoreEMI Holland1976
Good TimesEMI Holland1977
On A Lonely WinternightEMI1978
De verzonken stadPolydor1979
Ça c'est la viePolydor1979
Als Melina zingtPolydor1980
Bella MariePolydor1981
Na regen komt zonneschijnPolydor1981
De vissers van San JuanPolydor1983
ManuelPolydor1983
In 't diepst van je hartPolydor1983
Wat ik zou willenPolydor1984
Stille liefde, stil verdrietPolydor1984
60 jaar Brandweer RhenenBrandweer Rhenen1984
Santa LuciaPolydor1985
Sneeuw in augustusPolydor1985
De parelvissers van SamoaPolydor1986
Nou en of, LovePolydor1986
Als ik je ziePolydor1986
Altijd vliegt de condor waar hij wilEMI1986
Big BenPolydor1986
AlbanyPolydor1987
Als ik de torens van Cadzand zie (Frank & Mirella en De Kermisklanten)CNR1988
Guantanamera (Nederlandse versie)CNR1988
MalaikaEMI1990
Geef een beetje meer om mijCNR1991
 
Discographie Alben - Best Of

TitelLabelRelease
Alle hits aan dekPolydor1984
 
SONGS VON FRANK & MIRELLA
Sortierung: Titel | Jahr
60 jaar Brandweer Rhenen
Albany
Alle hens aan dek
Als het om de liefde gaat
Als ik de torens van Cadzand zie (Frank & Mirella en De Kermisklanten)
Als ik je zie
Als je naar me lacht
Als je weer komt
Als Melina zingt
Altijd vliegt de condor waar hij wil
Amore
Bella Marie
Big Ben
Ça c'est la vie
Cher ami
Dans je met mij tot morgenvroeg
De deur staat altijd open
De parelvissers van Samoa
De verzonken stad
De vissers van Capri
De vissers van San Juan
Droomreis met jou
Een hele zomer lang
Een nieuw begin
Een schatje van een stadje
Eens gegeven blijft gegeven
Ga je met me mee
Geef een beetje meer om mij
Geef mij de zon, de maan, de sterren
Gone With Yesterday
Good Times
Gouden bergen kun je niet beklimmen
Guantanamera (English Version)
Guantanamera (Nederlandse versie)
Hand in hand in Honolulu
Het schip vaart uit
Ik hang het touwtje 's morgens vroeg uit de deur
Ik tel tot tien
Ik zie een ster
In onze Luchtballon
In 't diepst van je hart
Jingle Bells
Kop of Munt
Lago Maggiore
Lissabon
Little Bit Closer
Malaika
Manuel
Medley: Moet ik dan weer naar verre landen gaan/Micheal stuur de boot naar land/Mijn Bonnie (Frank & Mirella en De Kermisklanten)
Met jou
Met jou alleen
Mexico oh Mexico
M'n hart doet boem
Morgen, morgen, nur nicht heute
Morgenvroeg
Mykonos (Frank & Mirella en de Zusjes Wouterse)
Na regen komt zonneschijn
Niemand anders
Nou en of, Love
O Acapulco
Oh wat ben je mooi
Old Rockin' Joe
On A Lonely Winternight
Op dat plein
Roberto en Monica
Samen op het water
Santa Domingo's gitaren
Santa Lucia
Sneeuw in augustus
Stille liefde, stil verdriet
Stop
Vergeet de dag van morgen
Verliefd, verloofd, getrouwd
Voulez vous, wollen sie bitte
Wat ik zou willen
We zullen nooit meer uit elkander gaan
Wir sind wieder da
Zeg eens voor ik nu ga slapen
ALBEN VON FRANK & MIRELLA
Alle hits aan dek
Alle successen
Amore
De verzonken stad
Frank & Mirella
Heimwee naar de zee (Frank & Mirella en de Kermisklanten)
Heimwee naar de zon (Frank & Mirella & Zusjes Wouterse)
Parels
DIE BESTBEWERTETEN SONGS VON FRANK & MIRELLA
Alle Songs mit mindestens 5 Reviews werden für diese Liste gezählt.
TitelReviewsDurchschnitt
Nou en of, Love63.83
Sneeuw in augustus53.6
Verliefd, verloofd, getrouwd63.5
De vissers van San Juan93.44
Wat ik zou willen63.33
De verzonken stad143.14
Guantanamera (Nederlandse versie)52.8
Stille liefde, stil verdriet52.8
DIE BEKANNTESTEN SONGS VON FRANK & MIRELLA
Alle Songs mit mindestens 5 Reviews werden für diese Liste gezählt.
TitelReviewsDurchschnitt
De verzonken stad143.14
De vissers van San Juan93.44
Nou en of, Love63.83
Verliefd, verloofd, getrouwd63.5
Wat ik zou willen63.33
Sneeuw in augustus53.6
Guantanamera (Nederlandse versie)52.8
Stille liefde, stil verdriet52.8


Copyright © 2018 Hung Medien. Design © 2003-2018 eMedia Jungen. Alle Rechte vorbehalten. Impressum
Page was generated in: 0.31 seconds