LOGIN
  SUCHE
  

DEUTSCHE CHARTS 
AIRPLAY CHARTS 
SUCHE 
REVIEWS 
EUROV. SONG CONTEST 
MUSIC DIRECTORY 
NEUESTE REVIEWS
 
FORUM
50 Top Hits aus Zeitschrift Münzauto...
Witze
Deutsche Singlecharts: Remixe, Neuau...
Neues DEPECHE MODE 2021
Wie findet ihr ROLLING STONE 500 GRE...
40 letzte Themen

 
CHAT
Momentan niemand im Chat.
Bitte logge Dich ein oder melde Dich als neuen User an für den Chat!

 
Besucher und 26 Member online
Members: Acooper, Bearcat, chris.roose@telenet.be, drogida007, ems-kopp, fakeblood, Flip57, FranzPanzer, gherkin, glitterprinsen, Hzi, Keyser.Soze, Marie-Anna, MichaelSK, nicolenium, OZrocker, pede1, rhayader, Richard (NL), scheibi, Snoopy, spatz-98, Steffen Hung, Uebi, ultrat0p, Voyager2

HOMEFORUMKONTAKT

ANDR%E9+VAN+DUIN
0 Fans
Fan werden


DISCOGRAPHIE ANDRé VAN DUIN
Discographie Singles

TitelLabelRelease
Hé! hé! (Ik ben André)Philips1965
Stoelen stoelen!Philips1965
't MercasolkindjeMercasol1970
AgataCNR1970
't Is raar (Ria, André & Frans)Decca1971
De zenuwpeesCNR1972
AngeliqueCNR1972
Het bananenliedCNR1972
La lala la lala laCNR1973
Het oliedCNR1974
De tamme boerenzoonCNR1974
Roodkapje en de boze wolfCNR1974
De sambaballensambaCNR1975
DoorgaanCNR1975
VerkniptCNR1975
WillempieCNR1975
FileCNR1976
Onzichtbare AndréCNR1976
Ta-ta-ta / Ik wil met jou wel dansen, maar m'n voeten doen zo zeerCNR1977
Nee nou wordt-ie mooi! (Ome Joop m.m.v. Dik Voormekaar, Harry Nack en Mijnheer de Groot)CNR1977
Tingelingeling (André van Duin presenteert: Ome Joop en het Dik Voormekaar koor)CNR1977
A Woman In LoveCNR1978
'k Heb hele grote bloemkoole (André van Duin (als meneer de Bok))CNR1979
Geef mij maar een neut (Dik Voormekaar Team)CNR1979
Nederland, die heeft de bal (André van Duin & Het Nederlands Elftal)CNR1980
Willy Alberti bedanktCNR1980
Het ziekenhuis weer uit (Dik Voormekaar, Meneer de Groot)Sonopresse1980
Flip Fluitketel / Er staat een paard in de gangCNR1981
Me kammetje / Ik heb 'm nog wel (André van Duin / Jut & Jul)CNR1981
Ik ben Joep Meloen / Ik wil met jou wel zeven weken (Joep Meloen)CNR1981
Bim bam / Als je huiltCNR1982
Waar is de steek van de keizer? / GatzdeladigeeCNR1982
Zandzakken voor de deur (Ome Joop)CNR1982
WijCNR1982
Als de zon schijntCNR1983
De heidezangers / De konsnertzangeresCNR1983
Wij zijn de vuilnismanCNR1984
Want het is zomerCNR1984
Een echte vriendCNR1984
De eindeloze polonaise - Potpourri (Arie Ribbens / De Deurzakkers / André van Duin / De Dutch Boys / De Havenzangers / Dennie Christian / De Valentino's / Nico Haak)Polydor1984
Welbedankt voor de bloemenCNR1984
Mijn opoe heeft een zadel op d'r rugCNR1985
Een boutje en een moertje en een schroefje en een nippeltje / Daar ben ik niet blij mee (André van Duin / Simon Naaigaren)CNR1985
Voor de kat's viool / BarbecueCNR1986
'n Biljartje (André van Duin & Frans van Dusschoten)CNR1987
Lied voor vrijgezellen (Ode aan de vrouwen) (Ome Joop)CNR1987
Eskimo (Zangeres Zonder Raam)CNR1987
BingoCNR1987
Duudeljoo (Duinstappers)CNR1987
Foto-albumsCNR1987
Vrienden blijven doen we altijd (André van Duin & Willeke Alberti)Qualitel1988
Mijn naam is Jaap (André van Duin presenteert Jaap Aap & De Apen)CNR1989
De hotdogCNR1989
Twiedel twiet (Piet de kanariepiet)CNR1989
35 koeienCNR1991
Grote voetenCNR1992
Totdat ik jou zagCNR1992
Ben je eenzaam vannachtCNR1993
Pizza lied (Effe wachte...)CNR1993
De buurtsuper (Goeiemorgen, goeiemiddag)CNR1995
Jas aan, jas uit (André van Duin & Klazien uit Zalk)CNR1996
Aijohee (Koos Grandioos)Dino1997
Kaars in het donkerDino1999
Ta-ta-taCNR2001
Bim bamCNR2001
Er staat een paard in de gangCNR2001
De balletjes van de KoninginNRGY10.02.2009
Als de zon schijnt (Zomermix 2009)NRGY08.07.2009
Als de zon schijnt [2017] (André van Duin & Van Huys Uit)Universal24.07.2017
Zalig (kerstfeest)CNR05.12.2019
Voor altijdExcelsior21.02.2021
 
Discographie Alben - Studio

TitelLabelRelease
André van DuinCNR1972
André van Duin 2CNR1973
14 brandnieuwe van André van Duin met kinderkoorCNR1974
De tamme boerenzoonCNR1974
Kerstfeest met AndréCNR1978
Feest met AndréCNR1980
WijCNR1982
Typisch AndréCNR1983
Wij tweeCNR1984
Op dolle toerenCNR1987
ZingCNR1987
Animal CrackersCNR1989
Effe wachte...CNR1993
Recht uit het hartDino1999
Van Duin zingt SonneveldUSM04.11.2016
 
Discographie Alben - Best Of

TitelLabelRelease
De grootste successen van André van DuinCNR1972
De grootste successen van André van Duin 2CNR1974
André op z'n bestCNR1975
Dag, dag, heerlijke revueCNR1976
16 gouden successenCNR1978
De grootste hits van André van DuinCNR1979
De beste parodieënCNR1980
10 jaar Dik Voormekaar (Dik Voormekaar)CNR1981
Da's pas lachen!CNR1982
Daar ben ik niet blij mee!Arcade1985
25 jaarDino1989
Het beste vanCNR1990
Bim bamArcade23.06.2000
Het beste van... - Komische liedjesCNR2005
TijdloosArcade17.02.2012
Back To Back (André van Duin & Lange Jojo)Universal16.02.2015
 
Discographie Alben - Box

TitelLabelRelease
20 jaar André van DuinCNR1985
 
Discographie Alben - Misc

TitelLabelRelease
André en de PostchiroCNR1975
And're AndréCNR1977
And're André 2CNR1978
And're André 3CNR1979
And're André 4CNR1980
Feest met meneer en mevrouw de Bok (Meneer en mevrouw de Bok)CNR1981
And're André 5CNR1985
 
Discographie Alben - Hörspiel

TitelLabelRelease
Het meisje met de blauwe hoed (Jenny Arean, André van Duin, Huub Rooymans e.a.)CNR1972
Dag, dag, heerlijke lach (André van Duin & Frans van Dusschoten)CNR1975
André van Duin's Pretmachine (André van Duin & Frans van Dusschoten)CNR1975
De Dik Voormekaar show (Dik Voormekaar)CNR1975
Dit was: De Dik Voormekaar show... Goedenmiddag!!! (Dik Voormekaar)CNR1975
SoloCNR1976
André van Duins pretfilm (Een dol-dwaze lachplaat!)CNR1976
Lach om het leven (André van Duin & Frans van Dusschoten)CNR1979
Presenteert... De lach-of-ik-schiet show (Dik Voormekaar)CNR1979
De hit Voormekaar show (Dik Voormekaar)CNR1980
De André van Duin showCNR1981
André van Duins tele-theater showCNR1984
De Ep Oorklep showCNR1987
 
Discographie Alben - DVD

TitelLabelRelease
André van Duin's Tele-Archief 1Endemol1999
André van Duin's Tele-Archief 2Endemol1999
André van Duin's Tele-Archief 3Endemol1999
 
SONGS VON ANDRÉ VAN DUIN
Sortierung: Titel | Jahr
1965
Hé! hé! (Ik ben André)
Ik trek met m'n band door 't hele land
Moet ik lopen?
Stoelen stoelen!
1970
Agata
Hassebas
'k Loop in m'n blootje voor m'n broodje
't Mercasolkindje
1971
Rondvaartboot (Ria, André & Frans)
't Is raar (Ria, André & Frans)
1972
Angelique
De disk(me) sjokkie
De zenuwpees
Groene zeep
Het bananenlied
Jo met de jojo
Leed en ellende
Luister nou even naar mij
Maar voor de rest gaat alles goed
Ui, goed voor u!
Voor de rest gaat alles goed
Wonderkind
Zeer zuiver en zeker gezongen
1973
De eskimo
De gooi en smijtmeid
De Hawaiiaanse V.V.V. song
De tiroler
Family story
Het hek van de buurvrouw
La lala la lala la
Oh domme Clara
Oh tante, tante
Samen in bad
Woei woei
1974
Balle balle bing beng
Clean O Clean
Daer was laetst een boer
Dat is echt iets voor André
De C-klasse
De hartelijke groeten van uw zoon
De tamme boerenzoon
Drie Chinezen met een contrabas
Dromen
Een muis in een molen in mooi Amsterdam
Heerlijk, zo alleen
Hem hem teremtemtem
Het dierendansorkest
Het olied
Het pannekoekenlied
Ik doe gek
Ik doe wat ik doe
Ik zoek me lens
Kareltje de Grote
Kietel me niet
Kom eruit Josefien
Kwek kwek
Loflied op Dora
Mijn vader is een mooie...
Roodkapje en de boze wolf
Wij willen W.W.
1975
11 veelgevraagde geluidseffecten
De sambaballensamba
Doorgaan
Ik bijt op een houtje
Rammen maar
Verknipt
Willempie
1976
Belt u maar
File
Onzichtbare André
1977
Aan de Amsterdamse grachten medley
Daar bij die molen medley
Ik wil met jou wel dansen, maar m'n voeten doen zo zeer
Nee nou wordt-ie mooi! (Ome Joop m.m.v. Dik Voormekaar, Harry Nack en Mijnheer de Groot)
Schrijf naar Ome Joop (André van Duin presenteert: Ome Joop en het Dik Voormekaar koor)
Stereo test (Ome Joop m.m.v. Dik Voormekaar, Harry Nack en Mijnheer de Groot)
Ta-ta-ta
Tingelingeling (André van Duin presenteert: Ome Joop en het Dik Voormekaar koor)
1978
A Woman In Love
Come On Little Baby
Hoe leit dit kindeke / Zilv'ren bel / Heel lang geleê in Betlehem
Hoor je hoe de eng'len zingen / Klokken luiden in deze nacht / Gloria in exzelsis deo
Ik wens u een prettig kerstfeest / De herdertjes lagen bij nachte / Ik wens u een prettig kerstfeest
Jingle Bells / Ga je mee, ga je mee, ga je mee / Hoor hoe de sneeuwbel tingeling, ting, ting, tingeling klinkt
Komt allen tesamen / Nu sijt wellecome / Met kerstmis vraag ik jou m'n schat
Samen door winterwonderland medley
Stille Nacht / Als met kerstmis de kaarsjes branden gaan / Er is een kindeke geboren op aard'
Vaak droom ik van een wit kerstfeest / Wil je met mij de kerstboom versieren / Ik ben thuis met kerstmis
Vrede op aard' / O denneboom / Ik wens u allen een prettig kerstfeest
1979
Geef mij maar een neut (Dik Voormekaar Team)
'k Heb hele grote bloemkoole (André van Duin (als meneer de Bok))
Ome Joop ik moet plassen (Dik Voormekaar Team)
Tante Alida
1980
Het ziekenhuis weer uit (Dik Voormekaar, Meneer de Groot)
Nederland, die heeft de bal (André van Duin & Het Nederlands Elftal)
We gaan naar Rome toe (Hi, ha, honderiem) (André van Duin & Het Nederlands Elftal)
Willy Alberti bedankt
1981
Er staat een paard in de gang
Flip Fluitketel
Ik ben Joep Meloen (Joep Meloen)
Ik heb 'm nog wel... (Jut & Jul)
Ik wil met jou wel zeven weken... (Joep Meloen)
Me kammetje
1982
Als de zon schijnt
Als je huilt
Bim bam
De laatste ronde
Gatzdeladigee
Het ouwe theater
Je kindertijd
Mijn allergrootste fan
Olé we zitten hier oké (Dik Voormekaar, Ome Joop, Harry Nak, Meneer de Groot, Bep & Toos)
Oranjeboomstraat
Toch was ik gelukkig
Vanuit een mandje
Waar is de steek van de keizer?
Waar is de steek van de keizer? / Gatzdeladigee
Waar zijn de orgels
Wij
Zandzakken voor de deur (Ome Joop)
Zitten in de zon
1983
Bah (De pekinees)
Blij
Caféblues
Chanson Hollandaise (André van Duin & Ron Brandsteder)
De ellendefoon
De heidezangers
De konsnertzangeres
Een Mexicaan
Hallo hallee
'n Dame
Opa's klagen niet
Scherven brengen geluk
Zullen we gaan stappen
1984
Die zomer
Een echte vriend
Hup faldera (medley) (Meneer en mevrouw de Bok)
Ik mis je
Klavertje vier
Kleine meid
Succes
Telkens weer
Voor een vrolijk gezicht
Want het is zomer
Welbedankt voor de bloemen
Wij twee
Wij zijn de vuilnisman
Zo verliefd op de juffrouw van school
1985
Daar ben ik niet blij mee! (Simon Naaigaren)
De eindeloze polonaise - Potpourri (Arie Ribbens / De Deurzakkers / André van Duin / De Dutch Boys / De Havenzangers / Dennie Christian / De Valentino's / Nico Haak)
Een boutje en een moertje en een schroefje en een nippeltje
Ik heb m'n boerenkiel aan
Medley (Meneer en mevrouw de Bok)
Mijn opoe heeft een zadel op d'r rug
1986
Barbecue
Voor de kat's viool
1987
Bingo
Boulevard
De koukleumen
De rol van de behanger
Duudeljoo (Duinstappers)
Eskimo (Zangeres Zonder Raam)
Foto-albums
Het was gezellig
Hoe je heette ben ik vergeten
Lekker liggen
Lied voor vrijgezellen (Ode aan de vrouwen) (Ome Joop)
Limericks
'n Biljartje (André van Duin & Frans van Dusschoten)
Nooit is het goed
Papa gaat dansen
Pootjebaaien in Zandvoort
Rondje met m'n hondje
Stapelgek op jou
't Kikkerlied
Tranen in je ogen
Vakantie
Willempie (Medley)
Zing
1988
Gelukkig kerstfeest (Artiesten voor het Ronald McDonaldhuis)
Happy X-mas (War Is Over) (Artiesten voor het Ronald McDonaldhuis)
Vrienden blijven doen we altijd (André van Duin & Willeke Alberti)
1989
Chimpansee (De Aapjes)
De hotdog
Medley: Glaasje op laat je rijden (Mevrouw en Meneer de Bok)
Mijn naam is Jaap (André van Duin presenteert Jaap Aap & De Apen)
Ritsie weer open (Moe kangeroe)
Twiedel twiet (Piet de kanariepiet)
1990
Chimpansee
De groetjes van Ruud
1991
35 koeien
Het koeienlied (Blue Moon) (Lou Koe en de koeien)
1992
Eenzaam en verlaten
Grote voeten
Het leven is te mooi
Totdat ik jou zag
1993
Ben je eenzaam vannacht
Op 'n dag als vandaag
Pizza lied (Effe wachte...)
1994
De Housevrouwen House
Doelpunt! (De officiële voetbal pizza) (André van Duin & het nationale pizza elftal)
1995
De buurtsuper (Goeiemorgen, goeiemiddag)
Het naaimachine lied
1996
Ik weet het niet (De Buurtbrothers)
Jas aan, jas uit (André van Duin & Klazien uit Zalk)
Straat van vroeger
1997
Aijohee (Koos Grandioos)
't Was aan de Costa Del Sol (Sugar Lee Hooper & André van Duin)
1999
Het eerste wat ik denk
Kaars in het donker
2009
Als de zon schijnt (Zomermix 2009)
De balletjes van de Koningin
2010
Ome Cor heb een drilboor
2013
Oranje boven
Willempie (Oranje boven)
2016
Aan de Amsterdamse grachten (André van Duin & Het Zwanenkoor)
Annemarie
Burgemeester Beekmanlaan
Carolien
Dat wij verschillen van elkaar
Een cent / Poen
Het dorp
Ik voel dat ik haar mis
Margootje
Mooi Amsterdam (André van Duin & Het Zwanenkoor)
Onze kat
Vodden / Huis, tuin & keuken liedje (André van Duin & Claudia de Breij)
Wat moet ik doen zonder jou?
Zo heerlijk rustig
Zou de zon nog wel schijnen zonder jou?
2017
Als de zon schijnt [2017] (André van Duin & Van Huys Uit)
2019
Jingle Bells
Zalig (kerstfeest)
2021
Voor altijd

n/a
634-5789 (Heroes & Friends Of Rock & Roll feat. André van Duin, Herman Brood & Jan Rietman)
Alle koeien
Brandend zand
Het ziekenhuis weer uit
Ik heb mijn dag niet vandaag
Ik hou van jou
Samen een straatje om
Wij zijn de rijdende rechter
ALBEN VON ANDRÉ VAN DUIN
10 jaar André van Duin
10 jaar Dik Voormekaar (Dik Voormekaar)
14 brandnieuwe van André van Duin met kinderkoor
16 gouden successen
20 jaar André van Duin
25 jaar
And're André
And're André 2
And're André 3
And're André 4
And're André 5
André en de Postchiro
André op z'n best
André van Duin
André van Duin 2
André van Duins pretfilm (Een dol-dwaze lachplaat!)
André van Duin's Pretmachine (André van Duin & Frans van Dusschoten)
André van Duins tele-theater show
Animal Crackers
Back To Back (André van Duin & Lange Jojo)
Bim bam
Daar ben ik niet blij mee!
Dag, dag, heerlijke lach (André van Duin & Frans van Dusschoten)
Dag, dag, heerlijke revue
Da's pas lachen!
De André van Duin show
De beste parodieën
De Buurtbrothers
De Dik Voormekaar show (Dik Voormekaar)
De Ep Oorklep show
De grootste hits van André van Duin
De grootste successen van André van Duin
De grootste successen van André van Duin 2
De hit Voormekaar show (Dik Voormekaar)
De lach-of-ik-schiet Show (Dik Voormekaar)
De tamme boerenzoon
Dit ben ik
Dit was: De Dik Voormekaar show... Goedenmiddag!!! (Dik Voormekaar)
Dubbel
Effe wachte...
Feest met André
Feest met meneer en mevrouw de Bok (Meneer en mevrouw de Bok)
Het beste van
Het beste van... - Komische liedjes
Het meisje met de blauwe hoed (Jenny Arean, André van Duin, Huub Rooymans e.a.)
Kerstfeest met André
Lach om het leven (André van Duin & Frans van Dusschoten)
Op dolle toeren
Op z'n allerbest
Presenteert... De lach-of-ik-schiet show (Dik Voormekaar)
Presenteren Animal Crackers (André van Duin & Jaap Aap)
Recht uit het hart
Solo
The Medleys
The Summer Medleys
Tijdloos
Typisch André
Van Duin zingt Sonneveld
Wij
Wij twee
Zijn allermooiste liedjes
Zing
Z'n allergrootste hits
DVDS VON ANDRÉ VAN DUIN
André van Duin's Tele-Archief 1
André van Duin's Tele-Archief 2
André van Duin's Tele-Archief 3
DIE BESTBEWERTETEN SONGS VON ANDRÉ VAN DUIN
Alle Songs mit mindestens 5 Reviews werden für diese Liste gezählt.
TitelReviewsDurchschnitt
Mijn allergrootste fan65.33
De tamme boerenzoon105
Doorgaan84.88
Ik wil met jou wel dansen, maar m'n voeten doen zo zeer64.83
Aijohee (Koos Grandioos)74.71
Angelique114.64
Vrienden blijven doen we altijd (André van Duin & Willeke Alberti)104.6
Als de zon schijnt (Zomermix 2009)74.57
Oranje boven74.57
Ta-ta-ta94.56
DIE BEKANNTESTEN SONGS VON ANDRÉ VAN DUIN
Alle Songs mit mindestens 5 Reviews werden für diese Liste gezählt.
TitelReviewsDurchschnitt
Bim bam244.29
De balletjes van de Koningin233.57
Er staat een paard in de gang183.83
Waar is de steek van de keizer? / Gatzdeladigee172.76
Willy Alberti bedankt154.47
Als de zon schijnt154.33
Ome Cor heb een drilboor153.93
File142.79
Nederland, die heeft de bal (André van Duin & Het Nederlands Elftal)142.79
'k Heb hele grote bloemkoole (André van Duin (als meneer de Bok))133.54


Copyright © 2021 Hung Medien. Design © 2003-2021 eMedia Jungen. Alle Rechte vorbehalten. Impressum
Page was generated in: 2.89 seconds