LOGIN
  SUCHE
  

DEUTSCHE CHARTS 
AIRPLAY CHARTS 
SUCHE 
REVIEWS 
EUROV. SONG CONTEST 
MUSIC DIRECTORY 
NEUESTE REVIEWS
 
FORUM
50 Top Hits aus Zeitschrift Münzauto...
Witze
Deutsche Singlecharts: Remixe, Neuau...
Neues DEPECHE MODE 2021
Wie findet ihr ROLLING STONE 500 GRE...
40 letzte Themen

 
CHAT
Momentan niemand im Chat.
Bitte logge Dich ein oder melde Dich als neuen User an für den Chat!

 
Besucher und 18 Member online
Members: Chartsfrankie, ems-kopp, entorresokath, FranzPanzer, gherkin, hrzstudio, Kamala, Kirin, klamar, nino, Pottkind, Raveland, sushi97, Trille, Uebi, ultrat0p, Voyager2, WeePee

HOMEFORUMKONTAKT

ANDR%E9+VAN+DUIN
0 Fans
Fan werden


DISCOGRAPHIE ANDRé VAN DUIN
Discographie Singles

TitelLabelRelease
Hé! hé! (Ik ben André)Philips1965
Stoelen stoelen!Philips1965
't MercasolkindjeMercasol1970
AgataCNR1970
't Is raar (Ria, André & Frans)Decca1971
De zenuwpeesCNR1972
AngeliqueCNR1972
Het bananenliedCNR1972
La lala la lala laCNR1973
Het oliedCNR1974
De tamme boerenzoonCNR1974
Roodkapje en de boze wolfCNR1974
De sambaballensambaCNR1975
DoorgaanCNR1975
VerkniptCNR1975
WillempieCNR1975
FileCNR1976
Onzichtbare AndréCNR1976
Ta-ta-ta / Ik wil met jou wel dansen, maar m'n voeten doen zo zeerCNR1977
Nee nou wordt-ie mooi! (Ome Joop m.m.v. Dik Voormekaar, Harry Nack en Mijnheer de Groot)CNR1977
Tingelingeling (André van Duin presenteert: Ome Joop en het Dik Voormekaar koor)CNR1977
A Woman In LoveCNR1978
'k Heb hele grote bloemkoole (André van Duin (als meneer de Bok))CNR1979
Geef mij maar een neut (Dik Voormekaar Team)CNR1979
Nederland, die heeft de bal (André van Duin & Het Nederlands Elftal)CNR1980
Willy Alberti bedanktCNR1980
Het ziekenhuis weer uit (Dik Voormekaar, Meneer de Groot)Sonopresse1980
Flip Fluitketel / Er staat een paard in de gangCNR1981
Me kammetje / Ik heb 'm nog wel (André van Duin / Jut & Jul)CNR1981
Ik ben Joep Meloen / Ik wil met jou wel zeven weken (Joep Meloen)CNR1981
Bim bam / Als je huiltCNR1982
Waar is de steek van de keizer? / GatzdeladigeeCNR1982
Zandzakken voor de deur (Ome Joop)CNR1982
WijCNR1982
Als de zon schijntCNR1983
De heidezangers / De konsnertzangeresCNR1983
Wij zijn de vuilnismanCNR1984
Want het is zomerCNR1984
Een echte vriendCNR1984
De eindeloze polonaise - Potpourri (Arie Ribbens / De Deurzakkers / André van Duin / De Dutch Boys / De Havenzangers / Dennie Christian / De Valentino's / Nico Haak)Polydor1984
Welbedankt voor de bloemenCNR1984
Mijn opoe heeft een zadel op d'r rugCNR1985
Een boutje en een moertje en een schroefje en een nippeltje / Daar ben ik niet blij mee (André van Duin / Simon Naaigaren)CNR1985
Voor de kat's viool / BarbecueCNR1986
'n Biljartje (André van Duin & Frans van Dusschoten)CNR1987
Lied voor vrijgezellen (Ode aan de vrouwen) (Ome Joop)CNR1987
Eskimo (Zangeres Zonder Raam)CNR1987
BingoCNR1987
Duudeljoo (Duinstappers)CNR1987
Foto-albumsCNR1987
Vrienden blijven doen we altijd (André van Duin & Willeke Alberti)Qualitel1988
Mijn naam is Jaap (André van Duin presenteert Jaap Aap & De Apen)CNR1989
De hotdogCNR1989
Twiedel twiet (Piet de kanariepiet)CNR1989
35 koeienCNR1991
Grote voetenCNR1992
Totdat ik jou zagCNR1992
Ben je eenzaam vannachtCNR1993
Pizza lied (Effe wachte...)CNR1993
De buurtsuper (Goeiemorgen, goeiemiddag)CNR1995
Jas aan, jas uit (André van Duin & Klazien uit Zalk)CNR1996
Aijohee (Koos Grandioos)Dino1997
Kaars in het donkerDino1999
Ta-ta-taCNR2001
Bim bamCNR2001
Er staat een paard in de gangCNR2001
De balletjes van de KoninginNRGY10.02.2009
Als de zon schijnt (Zomermix 2009)NRGY08.07.2009
Als de zon schijnt [2017] (André van Duin & Van Huys Uit)Universal24.07.2017
Zalig (kerstfeest)CNR05.12.2019
Voor altijdExcelsior21.02.2021
 
Discographie Alben - Studio

TitelLabelRelease
André van DuinCNR1972
André van Duin 2CNR1973
14 brandnieuwe van André van Duin met kinderkoorCNR1974
De tamme boerenzoonCNR1974
Kerstfeest met AndréCNR1978
Feest met AndréCNR1980
WijCNR1982
Typisch AndréCNR1983
Wij tweeCNR1984
Op dolle toerenCNR1987
ZingCNR1987
Animal CrackersCNR1989
Effe wachte...CNR1993
Recht uit het hartDino1999
Van Duin zingt SonneveldUSM04.11.2016
 
Discographie Alben - Best Of

TitelLabelRelease
De grootste successen van André van DuinCNR1972
De grootste successen van André van Duin 2CNR1974
André op z'n bestCNR1975
Dag, dag, heerlijke revueCNR1976
16 gouden successenCNR1978
De grootste hits van André van DuinCNR1979
De beste parodieënCNR1980
10 jaar Dik Voormekaar (Dik Voormekaar)CNR1981
Da's pas lachen!CNR1982
Daar ben ik niet blij mee!Arcade1985
25 jaarDino1989
Het beste vanCNR1990
Bim bamArcade23.06.2000
Het beste van... - Komische liedjesCNR2005
TijdloosArcade17.02.2012
Back To Back (André van Duin & Lange Jojo)Universal16.02.2015
 
Discographie Alben - Box

TitelLabelRelease
20 jaar André van DuinCNR1985
 
Discographie Alben - Misc

TitelLabelRelease
André en de PostchiroCNR1975
And're AndréCNR1977
And're André 2CNR1978
And're André 3CNR1979
And're André 4CNR1980
Feest met meneer en mevrouw de Bok (Meneer en mevrouw de Bok)CNR1981
And're André 5CNR1985
 
Discographie Alben - Hörspiel

TitelLabelRelease
Het meisje met de blauwe hoed (Jenny Arean, André van Duin, Huub Rooymans e.a.)CNR1972
Dag, dag, heerlijke lach (André van Duin & Frans van Dusschoten)CNR1975
André van Duin's Pretmachine (André van Duin & Frans van Dusschoten)CNR1975
De Dik Voormekaar show (Dik Voormekaar)CNR1975
Dit was: De Dik Voormekaar show... Goedenmiddag!!! (Dik Voormekaar)CNR1975
SoloCNR1976
André van Duins pretfilm (Een dol-dwaze lachplaat!)CNR1976
Lach om het leven (André van Duin & Frans van Dusschoten)CNR1979
Presenteert... De lach-of-ik-schiet show (Dik Voormekaar)CNR1979
De hit Voormekaar show (Dik Voormekaar)CNR1980
De André van Duin showCNR1981
André van Duins tele-theater showCNR1984
De Ep Oorklep showCNR1987
 
Discographie Alben - DVD

TitelLabelRelease
André van Duin's Tele-Archief 1Endemol1999
André van Duin's Tele-Archief 2Endemol1999
André van Duin's Tele-Archief 3Endemol1999
 
SONGS VON ANDRÉ VAN DUIN
Sortierung: Titel | Jahr
11 veelgevraagde geluidseffecten
35 koeien
634-5789 (Heroes & Friends Of Rock & Roll feat. André van Duin, Herman Brood & Jan Rietman)
A Woman In Love
Aan de Amsterdamse grachten (André van Duin & Het Zwanenkoor)
Aan de Amsterdamse grachten medley
Agata
Aijohee (Koos Grandioos)
Alle koeien
Als de zon schijnt
Als de zon schijnt (Zomermix 2009)
Als de zon schijnt [2017] (André van Duin & Van Huys Uit)
Als je huilt
Angelique
Annemarie
Bah (De pekinees)
Balle balle bing beng
Barbecue
Belt u maar
Ben je eenzaam vannacht
Bim bam
Bingo
Blij
Boulevard
Brandend zand
Burgemeester Beekmanlaan
Caféblues
Carolien
Chanson Hollandaise (André van Duin & Ron Brandsteder)
Chimpansee (De Aapjes)
Chimpansee
Clean O Clean
Come On Little Baby
Daar ben ik niet blij mee! (Simon Naaigaren)
Daar bij die molen medley
Daer was laetst een boer
Dat is echt iets voor André
Dat wij verschillen van elkaar
De balletjes van de Koningin
De buurtsuper (Goeiemorgen, goeiemiddag)
De C-klasse
De disk(me) sjokkie
De eindeloze polonaise - Potpourri (Arie Ribbens / De Deurzakkers / André van Duin / De Dutch Boys / De Havenzangers / Dennie Christian / De Valentino's / Nico Haak)
De ellendefoon
De eskimo
De gooi en smijtmeid
De groetjes van Ruud
De hartelijke groeten van uw zoon
De Hawaiiaanse V.V.V. song
De heidezangers
De hotdog
De Housevrouwen House
De konsnertzangeres
De koukleumen
De laatste ronde
De rol van de behanger
De sambaballensamba
De tamme boerenzoon
De tiroler
De zenuwpees
Die zomer
Doelpunt! (De officiële voetbal pizza) (André van Duin & het nationale pizza elftal)
Doorgaan
Drie Chinezen met een contrabas
Dromen
Duudeljoo (Duinstappers)
Een boutje en een moertje en een schroefje en een nippeltje
Een cent / Poen
Een echte vriend
Een Mexicaan
Een muis in een molen in mooi Amsterdam
Eenzaam en verlaten
Er staat een paard in de gang
Eskimo (Zangeres Zonder Raam)
Family story
File
Flip Fluitketel
Foto-albums
Gatzdeladigee
Geef mij maar een neut (Dik Voormekaar Team)
Gelukkig kerstfeest (Artiesten voor het Ronald McDonaldhuis)
Groene zeep
Grote voeten
Hallo hallee
Happy X-mas (War Is Over) (Artiesten voor het Ronald McDonaldhuis)
Hassebas
Hé! hé! (Ik ben André)
Heerlijk, zo alleen
Hem hem teremtemtem
Het bananenlied
Het dierendansorkest
Het dorp
Het eerste wat ik denk
Het hek van de buurvrouw
Het koeienlied (Blue Moon) (Lou Koe en de koeien)
Het leven is te mooi
Het naaimachine lied
Het olied
Het ouwe theater
Het pannekoekenlied
Het was gezellig
Het ziekenhuis weer uit
Het ziekenhuis weer uit (Dik Voormekaar, Meneer de Groot)
Hoe je heette ben ik vergeten
Hoe leit dit kindeke / Zilv'ren bel / Heel lang geleê in Betlehem
Hoor je hoe de eng'len zingen / Klokken luiden in deze nacht / Gloria in exzelsis deo
Hup faldera (medley) (Meneer en mevrouw de Bok)
Ik ben Joep Meloen (Joep Meloen)
Ik bijt op een houtje
Ik doe gek
Ik doe wat ik doe
Ik heb 'm nog wel... (Jut & Jul)
Ik heb mijn dag niet vandaag
Ik heb m'n boerenkiel aan
Ik hou van jou
Ik mis je
Ik trek met m'n band door 't hele land
Ik voel dat ik haar mis
Ik weet het niet (De Buurtbrothers)
Ik wens u een prettig kerstfeest / De herdertjes lagen bij nachte / Ik wens u een prettig kerstfeest
Ik wil met jou wel dansen, maar m'n voeten doen zo zeer
Ik wil met jou wel zeven weken... (Joep Meloen)
Ik zoek me lens
Jas aan, jas uit (André van Duin & Klazien uit Zalk)
Je kindertijd
Jingle Bells
Jingle Bells / Ga je mee, ga je mee, ga je mee / Hoor hoe de sneeuwbel tingeling, ting, ting, tingeling klinkt
Jo met de jojo
'k Heb hele grote bloemkoole (André van Duin (als meneer de Bok))
'k Loop in m'n blootje voor m'n broodje
Kaars in het donker
Kareltje de Grote
Kietel me niet
Klavertje vier
Kleine meid
Kom eruit Josefien
Komt allen tesamen / Nu sijt wellecome / Met kerstmis vraag ik jou m'n schat
Kwek kwek
La lala la lala la
Leed en ellende
Lekker liggen
Lied voor vrijgezellen (Ode aan de vrouwen) (Ome Joop)
Limericks
Loflied op Dora
Luister nou even naar mij
Maar voor de rest gaat alles goed
Margootje
Me kammetje
Medley (Meneer en mevrouw de Bok)
Medley: Glaasje op laat je rijden (Mevrouw en Meneer de Bok)
Mijn allergrootste fan
Mijn naam is Jaap (André van Duin presenteert Jaap Aap & De Apen)
Mijn opoe heeft een zadel op d'r rug
Mijn vader is een mooie...
Moet ik lopen?
Mooi Amsterdam (André van Duin & Het Zwanenkoor)
'n Biljartje (André van Duin & Frans van Dusschoten)
'n Dame
Nederland, die heeft de bal (André van Duin & Het Nederlands Elftal)
Nee nou wordt-ie mooi! (Ome Joop m.m.v. Dik Voormekaar, Harry Nack en Mijnheer de Groot)
Nooit is het goed
Oh domme Clara
Oh tante, tante
Olé we zitten hier oké (Dik Voormekaar, Ome Joop, Harry Nak, Meneer de Groot, Bep & Toos)
Ome Cor heb een drilboor
Ome Joop ik moet plassen (Dik Voormekaar Team)
Onze kat
Onzichtbare André
Op 'n dag als vandaag
Opa's klagen niet
Oranje boven
Oranjeboomstraat
Papa gaat dansen
Pizza lied (Effe wachte...)
Pootjebaaien in Zandvoort
Rammen maar
Ritsie weer open (Moe kangeroe)
Rondje met m'n hondje
Rondvaartboot (Ria, André & Frans)
Roodkapje en de boze wolf
Samen door winterwonderland medley
Samen een straatje om
Samen in bad
Scherven brengen geluk
Schrijf naar Ome Joop (André van Duin presenteert: Ome Joop en het Dik Voormekaar koor)
Stapelgek op jou
Stereo test (Ome Joop m.m.v. Dik Voormekaar, Harry Nack en Mijnheer de Groot)
Stille Nacht / Als met kerstmis de kaarsjes branden gaan / Er is een kindeke geboren op aard'
Stoelen stoelen!
Straat van vroeger
Succes
't Is raar (Ria, André & Frans)
't Kikkerlied
't Mercasolkindje
't Was aan de Costa Del Sol (Sugar Lee Hooper & André van Duin)
Tante Alida
Ta-ta-ta
Telkens weer
Tingelingeling (André van Duin presenteert: Ome Joop en het Dik Voormekaar koor)
Toch was ik gelukkig
Totdat ik jou zag
Tranen in je ogen
Twiedel twiet (Piet de kanariepiet)
Ui, goed voor u!
Vaak droom ik van een wit kerstfeest / Wil je met mij de kerstboom versieren / Ik ben thuis met kerstmis
Vakantie
Vanuit een mandje
Verknipt
Vodden / Huis, tuin & keuken liedje (André van Duin & Claudia de Breij)
Voor altijd
Voor de kat's viool
Voor de rest gaat alles goed
Voor een vrolijk gezicht
Vrede op aard' / O denneboom / Ik wens u allen een prettig kerstfeest
Vrienden blijven doen we altijd (André van Duin & Willeke Alberti)
Waar is de steek van de keizer?
Waar is de steek van de keizer? / Gatzdeladigee
Waar zijn de orgels
Want het is zomer
Wat moet ik doen zonder jou?
We gaan naar Rome toe (Hi, ha, honderiem) (André van Duin & Het Nederlands Elftal)
Welbedankt voor de bloemen
Wij
Wij twee
Wij willen W.W.
Wij zijn de rijdende rechter
Wij zijn de vuilnisman
Willempie
Willempie (Medley)
Willempie (Oranje boven)
Willy Alberti bedankt
Woei woei
Wonderkind
Zalig (kerstfeest)
Zandzakken voor de deur (Ome Joop)
Zeer zuiver en zeker gezongen
Zing
Zitten in de zon
Zo heerlijk rustig
Zo verliefd op de juffrouw van school
Zou de zon nog wel schijnen zonder jou?
Zullen we gaan stappen
ALBEN VON ANDRÉ VAN DUIN
10 jaar André van Duin
10 jaar Dik Voormekaar (Dik Voormekaar)
14 brandnieuwe van André van Duin met kinderkoor
16 gouden successen
20 jaar André van Duin
25 jaar
And're André
And're André 2
And're André 3
And're André 4
And're André 5
André en de Postchiro
André op z'n best
André van Duin
André van Duin 2
André van Duins pretfilm (Een dol-dwaze lachplaat!)
André van Duin's Pretmachine (André van Duin & Frans van Dusschoten)
André van Duins tele-theater show
Animal Crackers
Back To Back (André van Duin & Lange Jojo)
Bim bam
Daar ben ik niet blij mee!
Dag, dag, heerlijke lach (André van Duin & Frans van Dusschoten)
Dag, dag, heerlijke revue
Da's pas lachen!
De André van Duin show
De beste parodieën
De Buurtbrothers
De Dik Voormekaar show (Dik Voormekaar)
De Ep Oorklep show
De grootste hits van André van Duin
De grootste successen van André van Duin
De grootste successen van André van Duin 2
De hit Voormekaar show (Dik Voormekaar)
De lach-of-ik-schiet Show (Dik Voormekaar)
De tamme boerenzoon
Dit ben ik
Dit was: De Dik Voormekaar show... Goedenmiddag!!! (Dik Voormekaar)
Dubbel
Effe wachte...
Feest met André
Feest met meneer en mevrouw de Bok (Meneer en mevrouw de Bok)
Het beste van
Het beste van... - Komische liedjes
Het meisje met de blauwe hoed (Jenny Arean, André van Duin, Huub Rooymans e.a.)
Kerstfeest met André
Lach om het leven (André van Duin & Frans van Dusschoten)
Op dolle toeren
Op z'n allerbest
Presenteert... De lach-of-ik-schiet show (Dik Voormekaar)
Presenteren Animal Crackers (André van Duin & Jaap Aap)
Recht uit het hart
Solo
The Medleys
The Summer Medleys
Tijdloos
Typisch André
Van Duin zingt Sonneveld
Wij
Wij twee
Zijn allermooiste liedjes
Zing
Z'n allergrootste hits
DVDS VON ANDRÉ VAN DUIN
André van Duin's Tele-Archief 1
André van Duin's Tele-Archief 2
André van Duin's Tele-Archief 3
DIE BESTBEWERTETEN SONGS VON ANDRÉ VAN DUIN
Alle Songs mit mindestens 5 Reviews werden für diese Liste gezählt.
TitelReviewsDurchschnitt
Mijn allergrootste fan65.33
De tamme boerenzoon105
Doorgaan84.88
Ik wil met jou wel dansen, maar m'n voeten doen zo zeer64.83
Aijohee (Koos Grandioos)74.71
Angelique114.64
Vrienden blijven doen we altijd (André van Duin & Willeke Alberti)104.6
Als de zon schijnt (Zomermix 2009)74.57
Oranje boven74.57
Ta-ta-ta94.56
DIE BEKANNTESTEN SONGS VON ANDRÉ VAN DUIN
Alle Songs mit mindestens 5 Reviews werden für diese Liste gezählt.
TitelReviewsDurchschnitt
Bim bam244.29
De balletjes van de Koningin233.57
Er staat een paard in de gang183.83
Waar is de steek van de keizer? / Gatzdeladigee172.76
Willy Alberti bedankt154.47
Als de zon schijnt154.33
Ome Cor heb een drilboor153.93
File142.79
Nederland, die heeft de bal (André van Duin & Het Nederlands Elftal)142.79
'k Heb hele grote bloemkoole (André van Duin (als meneer de Bok))133.54


Copyright © 2021 Hung Medien. Design © 2003-2021 eMedia Jungen. Alle Rechte vorbehalten. Impressum
Page was generated in: 2.88 seconds