LOGIN
  SUCHE
  

DEUTSCHE CHARTS 
AIRPLAY CHARTS 
SUCHE 
REVIEWS 
EUROV. SONG CONTEST 
MUSIC DIRECTORY 
NEUESTE REVIEWS
 
FORUM
Bekanntes Techno Lied
Songtitel gesucht
Bester DSDS Kandidat aller Staffeln
Suche recht neues Französisches Lied...
Verdammt geiles House-Lied, Teil 5
40 letzte Themen

 
CHAT
Momentan niemand im Chat.
Bitte logge Dich ein oder melde Dich als neuen User an für den Chat!

 
789 Besucher und 34 Member online
Members: actrostom0, Alphabet, amberjillurne, AquavitBoy, burycydonia, chris.vermeir@hotmail.com, christian1980, DJ Werner, dooptyp, fleet61, fordbethshaya, gherkin, Ghost_Of_Download, Hänsi, Jaarlijsten9099, janiquegillet, Lefteris, Lilli 1, macstella, ManRomantic74, Mark1984, meikel731, Mikele158, n.museur, rhayader, ria.kl, rolands, Rootje, Skay, SportyJohn, Steffen Hung, Stefun875, ultrat0p, verbojo

HOMEFORUMKONTAKT

RAYMOND VAN HET GROENEWOUD
1 Fan
Fans anzeigen

Fan werden


DISCOGRAPHIE RAYMOND VAN HET GROENEWOUD
Discographie Singles

TitelLabelRelease
Maria, Maria, ik hou van jou (Louisette)Omega International1972
Daddeemelee (Louisette)Omega International1973
Zij houdt van vrijen (Louisette)Elf Provinciën1974
Gelukkig zijnPhilips1976
Zjoske, schone meidEMI1977
MeisjesIBC1977
Merde (Raymond Etc.)IBC1977
Crazy pubEMI1977
Vlaanderen boven (Raymond van het Groenewoud & The Millionaires)IBC1978
Trek het je niet aan (Raymond van het Groenewoud & The Centimeters)IBC1979
Wij zijn The Centimeters (Raymond van het Groenewoud & The Centimeters)IBC1979
Brussels By Night (Raymond van het Groenewoud & The Centimeters)EMI1979
Leidseplein (Raymond van het Groenewoud & The Centimeters)IBC1980
J'veux de l'amour (Raymond van het Groenewoud & The Centimeters)EMI1980
Ze weet niet wat ze doet (Raymond van het Groenewoud & The Centimeters)Odeon1980
ChaChaChaOdeon1981
Ik mis jeEMI1983
Si tous les gars du mondeOdeon1983
Stapelgek op jouOdeon1985
Wijd en zijdOdeon1985
Haile SelassieOdeon1985
OntevredenEMI1986
Sire rock en rollEMI1986
Calypso ce soirEMI1987
GenietenEMI1987
IntimiteitEMI1988
M'n goeie ouwe rode kruisDebbel Debbel1988
Toujours l'amourEMI1989
Omdat ik van je houEMI1989
Sailors Don't Cry (Elsje & Raymond)Ariola1989
Liefde voor muziekEMI1990
Ik ben de manEMI1990
Meisjes [1990]EMI1990
MustafaEMI1992
Warme dagenEMI1992
Vlaanderen boven [2002]EMI07.06.2002
OpblaaspopEMI25.01.2010
Wat een fijne dag / het zou niet mogen zijn (Meuris & Van het Groenewoud)Capitol01.03.2010
In mijn hoofd [2011]EMI21.02.2011
Goeiemorgen ouwe rotkopCapitol03.10.2011
DimiWWF03.05.2013
Schandalig contentWarner02.02.2015
Omdat ik van je hou [2015]Warner31.08.2015
Meisjes [2017]Warner19.05.2017
Vallen en opstaanWarner19.05.2017
Bonestaakdans (Raymond van het Groenewoud met Slongs en DJ Grazzhoppa)Warner30.06.2017
 
Discographie Alben - Studio

TitelLabelRelease
Je moest eens weten hoe gelukkig ik wasOmega1973
Ik doe niet meePhilips1975
Nooit meer drinkenEMI1977
Ethisch reveil (Raymond van het Groenewoud & The Centimeters)EMI1979
Habba!Odeon1984
OntevredenEMI07.1986
IntiemEMI1988
SensatieEMI1992
Ik ben God nietEMI09.02.1996
Tot morgenEMI25.09.1998
Een jongen uit SchaarbeekEMI01.10.2001
Mr. RaymondEMI14.10.2005
De laatste ritCapitol28.10.2011
 
Discographie Alben - Live

TitelLabelRelease
Kamiel in BelgiëEMI1978
De minister van ruimtelijke ordeningEMI1994
Live zoals het isCapitol21.11.2008
Live in de ABEMI04.01.2013
 
Discographie Alben - Soundtrack

TitelLabelRelease
Brussels By NightEMI Odeon1983
WalhallaEMI1995
 
Discographie Alben - Best Of

TitelLabelRelease
Leven en liefdesEMI Odeon1980
Meisjes - Het beste vanEMI1990
Liefde voor muziek - VerzameldEMI03.11.1997
Platinum CollectionEMI30.03.2007
Omdat ik van je hou - De 60 mooisteEMI05.02.2010
Alle 40 goedEMI22.02.2010
EssentialEMI24.06.2011
 
Discographie Alben - Box

TitelLabelRelease
Tot morgen + Een jongen uit SchaarbeekEMI25.03.2011
Kamiel in België + Nooit meer drinkenEMI25.03.2011
 
Discographie Alben - Misc

TitelLabelRelease
Raymond Groenewoud & die Centimeters (Raymond Groenewoud & die Centimeters)RCA Victor1980
BalladesEMI22.10.2004
In mijn hoofdDe Bezige Bij14.02.2011
Allermooist op aardWarner19.05.2017
 
SONGS VON RAYMOND VAN HET GROENEWOUD
Sortierung: Titel | Jahr
1972
Je kunt beter gaan (Louisette)
Maria, Maria, ik hou van jou (Louisette)
1973
15 maart (Louisette)
Bleke Lena
Daddeemelee (Louisette)
De helleveeg
Ik zou allang gaan lopen
Je moest eens weten hoe gelukkig ik was
Kerstlied '72
Lieve Sonja
Middestand Blues
Mijnheer de postbode
M'n lieve schatje
Nee, ik wil niet sterven vannacht
Waar ik niet tegen kan
Ze weet niet wat ze doet (Raymond van het Groenewoud & The Centimeters)
1974
Als ik jou niet had (Louisette)
Zij houdt van vrijen (Louisette)
1975
Bierfeesten (Als ik dit maar heb)
De eerste Minister
Gelukkig zijn
Het einde van de wereld
Het gekke meisje
Ik doe niet mee
Ik wil de grootste zijn
Janneman Robinson
Mier te zijn
Mijn schoolgaande jeugd
Rivier
Rock 'N' Roll
1977
Bij elkaar
Crazy pub
Daniëlle
Feest
Italianen
Meisjes
Merde (Raymond Etc.)
Nooit meer drinken
Paroles en pratique (Raymond Etc.)
Waarom jij er niet bent
White Lady
Winterochtend
Zjoske, schone meid
1978
Ik wil je hier bij mij
Vlaanderen boven (Raymond van het Groenewoud & The Millionaires)
1979
Aalst (stad mijner dromen) (Raymond van het Groenewoud & The Centimeters)
Brussels By Night (Raymond van het Groenewoud & The Centimeters)
IJs (Raymond van het Groenewoud & The Centimeters)
Jaloers (Raymond van het Groenewoud & The Centimeters)
Markies de Sade (Raymond van het Groenewoud & The Centimeters)
Moeder (Raymond van het Groenewoud & The Centimeters)
Nonkel Frans (Raymond van het Groenewoud & The Centimeters)
Trek het je niet aan (Raymond van het Groenewoud & The Centimeters)
Wij zijn The Centimeters (Raymond van het Groenewoud & The Centimeters)
Zij is mijn prinses (Raymond van het Groenewoud & The Centimeters)
1980
Der Heizer vom Vesuv (Raymond Groenewoud & die Centimeters)
Grossstadt bei Nacht (Raymond Groenewoud & die Centimeters)
Heiss (Raymond Groenewoud & die Centimeters)
Hör doch damit auf (Raymond Groenewoud & die Centimeters)
Ich, der Sensenmann (Raymond Groenewoud & die Centimeters)
J'veux de l'amour (Raymond van het Groenewoud & The Centimeters)
Kieler Dealer (Raymond Groenewoud & die Centimeters)
Leidseplein (Raymond van het Groenewoud & The Centimeters)
Mädchen (Raymond Groenewoud & die Centimeters)
Mama moet komen
Mutter (Raymond Groenewoud & die Centimeters)
Prinses (Raymond van het Groenewoud & The Centimeters)
Sie ist fort (Raymond Groenewoud & die Centimeters)
Troonsafstand
U-Bahn (Raymond Groenewoud & die Centimeters)
1981
ChaChaCha
Het verschil met mijn vriend Jan
1982
Ik mis je
1983
Afscheid (De slag bij Poperinge)
Brussels By Night 1
Brussels By Night 2
Hallo... soms ben ik verlegen
Herneem de twist
Het gras is nat
La bamba
Niets is grappig
Piece Of My Heart
Sandy
Schijten
Si tous les gars du monde
1984
Fietsbel
Geen schoenen aan
Habbahabbahoekhoek
Haile Selassie
Ik heb genoeg van jou
Ludo Coeck
Maak me niet meer uit
Raffinee
Stapelgek op jou
Wanneer zal ik bevrijd zijn?
1985
Wijd en zijd
1986
Dommer kan het niet
Het spek is aangebrand
Ik ben alleen
Mane chou
Niet te vertrouwen
Ontevreden
Puppet chou
Sire rock en roll
Wachten op de wagen in de nacht
Wat een fijne dag
1987
Calypso ce soir
Genieten
1988
Bostella
De lotgevallen van Engelbert Humperdinck
Drie minuten
Geen boodschap
Hallelujah, ze is van mij
In de gracht
In m'n huis
Intimiteit
Liefde is een wortel
Mama en papa
M'n goeie ouwe rode kruis
M'n leven lang
Naar de Groenstraat
Niets heeft nog zin (zonder jou)
Omdat ik van je hou
Onverschilligheid is wat mij tart
Oorlog
Toetje
Toujours l'amour
Weg met Boudewijn (Leve Fabiola)
Zo graag dicht bij je zijn
1989
Sailors Don't Cry (Elsje & Raymond)
1990
Ik ben de man
Ik wil je
Liefde voor muziek
Maria, Maria ik hou van jou [1990]
Meisjes [1990]
M'n airhostess
Oh m'n Evake
Onze nieuwe single
1992
Aktie aktie
Boem di boem
Dat heb ik graag
Eerlijkheid
Je zou eens moeten weten (hoe lekker dat dat is)
Mustafa
Razernij
Sensatie
Simpele dinges
Torremolinos
Total loss (Gratis bier in Nederland)
Warme dagen
Ze Dansen
1993
L'étranger, c'est mon ami
1994
Arme penis
Hoppah!
1995
Drillkamp
Het walsje van Marie - Gitaar
Het walsje van Marie - Piano
Ik ben God niet
Miss tanga
Raymond vrijt met Sanne
Ruzie bij auto
Somers recruteert Raymond
Somers voetbalt
Trappen af na restaurant
Varkenskop
Walhalla - Muzak
Walhalla - Thema
We blijven bezig
Wolvenscène
1996
Dit is m'n verhaal
Goesting
Hou me vast
Ik hou van Hollanders
Jij en ik
Lied van de zee
Niet huilen
Opgelost
Stop met tobben
Twee meisjes
Wie zingt er dit lied
1997
Leidse plein
Vanavond ga ik uit
Vrouwen
Winkelstraat
Zanger zonder meer
Zij houdt van vrijen [1990]
1998
Alles vergeten
Bij jou te zijn
Echtgenoten
Een beetje tederheid
Foei foei foei
Formulieren
Geen ontkomen aan
Harde porno
Help de rijken
Ik ga m'n eigen gang
Ik geloof u niet
Ik zal jouw man zijn
In m'n hoofd
Laura
Loom
Ochtendlied
Tot morgen
2000
Ach Margrietje
2001
Een jongen uit Schaarbeek
Geef die jongen z'n zaligheid
Ik ben blij
Ik hou van haar
Je t'aime
Keinijg
Koffie en brood
Loslaten
Machu Picchu (Bij u wil ik zijn)
Nu of nooit
Terug naar de werkelijkheid
Winterlicht
Zo zot van haar
Zwerven in een woestijn
2002
Vlaanderen boven [2002]
2004
G. Daddy (Stijn & Raymond van het Groenewoud)
Zoals gewoonlijk
2005
De Lucaskinowski
Een dooie boel
Het is zo lekker (zonder zwart gemoed)
Het nummer van God
Het wonder voorbij
Het zijn de voeten
Ik zou liegen als ik de waarheid sprak
Jezus was sexy
Johnny
Kelners, muzikanten
Kneden, kneden
Schud nog eens goed schat
Schweinhund
Sta op en wandel
Weg met Amerika
Zorgen voor de kleine
Zweven
2007
Firmin
2008
Het gaat om ons
Kip aan 't spit
Komaan met dat lijf
Verlos me
2010
Opblaaspop
Wat een fijne dag / het zou niet mogen zijn (Meuris & Van het Groenewoud)
2011
Aan de meet
Goeiemorgen ouwe rotkop
Het meisje van je droom
In mijn hoofd [2011]
Jouw liefde
'k Onthou het niet
Kind van het weekend
Maanlicht
Moedertaal
Moment
2012
Rode TL's
2013
Dimi
2015
Coumba
Omdat ik van je hou [2015]
Schandalig content
2016
Deze blanke jongen komt zo hard
2017
Bonestaakdans (Raymond van het Groenewoud met Slongs en DJ Grazzhoppa)
Bostella (Raymond van het Groenewoud met Stef Bos)
Er gaat niets boven seks
Geen ontkomen aan (Raymond van het Groenewoud met Jan Decleir)
Meisjes [2017]
Vallen en opstaan
Vrede zal heersen (Raymond van het Groenewoud met Charlotte Schoeters)
Vroeger was het beter
Zij houdt van vrijen (Raymond van het Groenewoud met Koen Wauters)

n/a
Bron van geluk
Grandaddy (Stijn & Raymond van het groenewoud)
Middenstand blues (Live) (Raymond van het Groenewoud & The Centimeters)
Spelen in een groepje
ALBEN VON RAYMOND VAN HET GROENEWOUD
Alle 40 goed
Allermooist op aard
Ballades
Brussels By Night
De laatste rit
De minister van ruimtelijke ordening
Een jongen uit Schaarbeek
Essential
Ethisch reveil (Raymond van het Groenewoud & The Centimeters)
Habba!
Ik ben God niet
Ik doe niet mee
In mijn hoofd
Intiem
Je moest eens weten hoe gelukkig ik was
Kamiel in België
Kamiel in België + Nooit meer drinken
Leven en liefdes
Liefde voor muziek - Verzameld
Live in de AB
Live zoals het is
Meisjes - Het beste van
Mr. Raymond
Nooit meer drinken
Omdat ik van je hou - De 60 mooiste
Ontevreden
Platinum Collection
Raymond Groenewoud & die Centimeters (Raymond Groenewoud & die Centimeters)
Sensatie
Tot morgen
Tot morgen + Een jongen uit Schaarbeek
Walhalla
DIE BESTBEWERTETEN SONGS VON RAYMOND VAN HET GROENEWOUD
Alle Songs mit mindestens 5 Reviews werden für diese Liste gezählt.
TitelReviewsDurchschnitt
Stapelgek op jou54.8
J'veux de l'amour (Raymond van het Groenewoud & The Centimeters)154.6
Wat een fijne dag / het zou niet mogen zijn (Meuris & Van het Groenewoud)74.43
Vlaanderen boven (Raymond van het Groenewoud & The Millionaires)74.14
ChaChaCha164.06
Liefde voor muziek193.89
Twee meisjes73.86
Meisjes143.64
Schandalig content73.14
Goeiemorgen ouwe rotkop72.43
DIE BEKANNTESTEN SONGS VON RAYMOND VAN HET GROENEWOUD
Alle Songs mit mindestens 5 Reviews werden für diese Liste gezählt.
TitelReviewsDurchschnitt
Liefde voor muziek193.89
ChaChaCha164.06
J'veux de l'amour (Raymond van het Groenewoud & The Centimeters)154.6
Meisjes143.64
Wat een fijne dag / het zou niet mogen zijn (Meuris & Van het Groenewoud)74.43
Vlaanderen boven (Raymond van het Groenewoud & The Millionaires)74.14
Twee meisjes73.86
Schandalig content73.14
Goeiemorgen ouwe rotkop72.43
Stapelgek op jou54.8


Copyright © 2017 Hung Medien. Design © 2003-2017 eMedia Jungen. Alle Rechte vorbehalten. Impressum
Page was generated in: 0.55 seconds