LOGIN
  SUCHE
  

DEUTSCHE CHARTS 
AIRPLAY CHARTS 
SUCHE 
REVIEWS 
EUROV. SONG CONTEST 
MUSIC DIRECTORY 
NEUESTE REVIEWS
 
FORUM
Suche bekannten Rocksong
Singles Charts 2018
Hilfe! Suche Song Frauenstimme
Suche ein Lied mit Klavier
Lied von Radio Energy
40 letzte Themen

 
CHAT
Momentan niemand im Chat.
Bitte logge Dich ein oder melde Dich als neuen User an für den Chat!

 
655 Besucher und 28 Member online
Members: austinpowell, clairtje, drogida007, FranzPanzer, freemanmala, Hamburg-Oldie, James Egon, Lilli 1, Living-on_my-Own2011, marvl, NationOfZealots, pwill, redbitbnc, Rockwolf, Romedbaumann, Rootje, ShadowViolin, shasta, Snormobiel Beusichem, SportyJohn, StefMir, Tisketisja, Uebi, ultrat0p, VNN, Volker, Voyager2, womamail

HOMEFORUMKONTAKT

FRANK & MIRELLA
0 Fans
Fan werden


DISCOGRAPHIE FRANK & MIRELLA
Discographie Singles

TitelLabelRelease
Met jou alleenImperial1972
Verliefd, verloofd, getrouwdImperial1973
Cher amiImperial1973
Op dat pleinEMI1974
Niemand andersImperial1974
Mexico oh MexicoImperial1974
Morgen, morgen, nur nicht heuteEmidisc1975
M'n hart doet boemEMI Holland1975
De deur staat altijd openEMI Holland1976
AmoreEMI Holland1976
Good TimesEMI Holland1977
On A Lonely WinternightEMI1978
De verzonken stadPolydor1979
Ça c'est la viePolydor1979
Als Melina zingtPolydor1980
Bella MariePolydor1981
Na regen komt zonneschijnPolydor1981
De vissers van San JuanPolydor1983
ManuelPolydor1983
In 't diepst van je hartPolydor1983
Wat ik zou willenPolydor1984
Stille liefde, stil verdrietPolydor1984
60 jaar Brandweer RhenenBrandweer Rhenen1984
Santa LuciaPolydor1985
Sneeuw in augustusPolydor1985
De parelvissers van SamoaPolydor1986
Nou en of, LovePolydor1986
Als ik je ziePolydor1986
Altijd vliegt de condor waar hij wilEMI1986
Big BenPolydor1986
AlbanyPolydor1987
Als ik de torens van Cadzand zie (Frank & Mirella en De Kermisklanten)CNR1988
Guantanamera (Nederlandse versie)CNR1988
MalaikaEMI1990
Geef een beetje meer om mijCNR1991
 
Discographie Alben - Best Of

TitelLabelRelease
Alle hits aan dekPolydor1984
 
SONGS VON FRANK & MIRELLA
Sortierung: Titel | Jahr
1972
Met jou alleen
Stop
1973
Cher ami
In onze Luchtballon
Morgenvroeg
Verliefd, verloofd, getrouwd
1974
Ik zie een ster
Mexico oh Mexico
Niemand anders
Op dat plein
Roberto en Monica
Santa Domingo's gitaren
1975
Ga je met me mee
Lissabon
M'n hart doet boem
Morgen, morgen, nur nicht heute
Wir sind wieder da
1976
Amore
De deur staat altijd open
Met jou
1977
Gone With Yesterday
Good Times
1978
Little Bit Closer
On A Lonely Winternight
1979
Ça c'est la vie
De verzonken stad
1980
Als Melina zingt
Dans je met mij tot morgenvroeg
1981
Bella Marie
De vissers van Capri
Een nieuw begin
Na regen komt zonneschijn
Old Rockin' Joe
1983
Alle hens aan dek
Als je naar me lacht
De vissers van San Juan
Het schip vaart uit
In 't diepst van je hart
Manuel
1984
60 jaar Brandweer Rhenen
Als je weer komt
Droomreis met jou
Een schatje van een stadje
Hand in hand in Honolulu
Lago Maggiore
Samen op het water
Stille liefde, stil verdriet
Wat ik zou willen
1985
O Acapulco
Santa Lucia
Sneeuw in augustus
Vergeet de dag van morgen
1986
Als ik je zie
Altijd vliegt de condor waar hij wil
Big Ben
De parelvissers van Samoa
Eens gegeven blijft gegeven
Gouden bergen kun je niet beklimmen
Ik tel tot tien
Nou en of, Love
Voulez vous, wollen sie bitte
Zeg eens voor ik nu ga slapen
1987
Albany
Ik hang het touwtje 's morgens vroeg uit de deur
1988
Als ik de torens van Cadzand zie (Frank & Mirella en De Kermisklanten)
Guantanamera (English Version)
Guantanamera (Nederlandse versie)
Medley: Moet ik dan weer naar verre landen gaan/Micheal stuur de boot naar land/Mijn Bonnie (Frank & Mirella en De Kermisklanten)
1990
Malaika
We zullen nooit meer uit elkander gaan
1991
Geef een beetje meer om mij
Oh wat ben je mooi
1993
Mykonos (Frank & Mirella en de Zusjes Wouterse)
1995
Jingle Bells
2011
Geef mij de zon, de maan, de sterren

n/a
Als het om de liefde gaat
Een hele zomer lang
Kop of Munt
ALBEN VON FRANK & MIRELLA
Alle hits aan dek
Alle successen
Amore
De verzonken stad
Frank & Mirella
Heimwee naar de zee (Frank & Mirella en de Kermisklanten)
Heimwee naar de zon (Frank & Mirella & Zusjes Wouterse)
Parels
DIE BESTBEWERTETEN SONGS VON FRANK & MIRELLA
Alle Songs mit mindestens 5 Reviews werden für diese Liste gezählt.
TitelReviewsDurchschnitt
Nou en of, Love63.83
Sneeuw in augustus53.6
Verliefd, verloofd, getrouwd63.5
De vissers van San Juan93.44
Wat ik zou willen63.33
De verzonken stad143.14
Guantanamera (Nederlandse versie)52.8
Stille liefde, stil verdriet52.8
DIE BEKANNTESTEN SONGS VON FRANK & MIRELLA
Alle Songs mit mindestens 5 Reviews werden für diese Liste gezählt.
TitelReviewsDurchschnitt
De verzonken stad143.14
De vissers van San Juan93.44
Nou en of, Love63.83
Verliefd, verloofd, getrouwd63.5
Wat ik zou willen63.33
Sneeuw in augustus53.6
Guantanamera (Nederlandse versie)52.8
Stille liefde, stil verdriet52.8


Copyright © 2018 Hung Medien. Design © 2003-2018 eMedia Jungen. Alle Rechte vorbehalten. Impressum
Page was generated in: 0.31 seconds